Archives: Tjenester (Privat)

Solceller

Vi leverer solceller og teknisk tilbehør fra seriøse høykvalitets-leverandører med trygg og forskriftsmessig prosjektering og montering.

Enøk

ENØK – eller energiøkonomisering som det egentlig heter – er et kjent begrep som beskriver hvordan du som huseier / byggeier kan bruke strøm og annen energi mer fornuftig.

Termografering

Varmesøkende kamera, eller termografering som det heter på fagspråket, brukes innenfor flere ulike områder.

Varmepumpe

Alle varmepumper er ikke like og vi i Elektro 4 kan hjelpe deg med å avdekke ditt behov.

Smarthus

Med relativt enkle grep kan du gjøre din bolig mer fremtidsrettet og energivennlig. Spar tid samtidig som du sparer strøm.

Stikkontakter

Elektro 4 kan fremtidens løsninger. Vår elektriker vil sammen med deg se på hvor du har behov for stikkontakter nå og også hvor du kan ha behov i fremtiden.

Sikringsskap

Visste du at nesten 50% av alle branntilløp kommer fra det elektriske anlegget og da gjerne fra sikringsskapet? De siste årene har bruksmønster og strømforbruk endret seg kraftig. Og dermed også behovet for moderne og rett type teknologi i sikringsskapet.

Overspenningsvern

Overspenning kommer gjerne i forbindelse med tordenvær og kan gjøre stor skade på elektronisk utstyr.

Byggestrøm

Skal du renovere eller bygge nytt hus ? Da har du kanskje behov for byggestrøm.

Befaring

Har du tanker om å utbedre noe på det elektriske anlegget og føler deg litt usikker på hva som trengs – og ikke minst hvilke løsninger som er riktige for fremtiden?