Tjenester

Her finner du en oversikt over våre tjenester.

Våre tjenester

Elsikkerhet
Det er ikke for ingenting at bransjen anbefaler jevnlig sjekk av det elektriske anlegget i hjemmet. – Boligeier er selv ansvarlig for sikkerheten, og det kan – i verste fall – få fatale konsekvenser hvis man slurver, sier Anders Martinsen ved Elektro 4 på Borgestad.
Solceller
Vi leverer solceller og teknisk tilbehør fra seriøse høykvalitets-leverandører med trygg og forskriftsmessig prosjektering og montering.
Enøk
ENØK – eller energiøkonomisering som det egentlig heter – er et kjent begrep som beskriver hvordan du som huseier / byggeier kan bruke strøm og annen energi mer fornuftig. Har du gamle halogenbelysning? Vi beregner besparelse for deg ved å bytte til LED-armaturer.
Termografering
Varmesøkende kamera, eller termografering som det heter på fagspråket, brukes innenfor flere ulike områder.
Varmepumpe
Alle varmepumper er ikke like og vi i Elektro 4 kan hjelpe deg med å avdekke ditt behov.
Smarthus
Med relativt enkle grep kan du gjøre din bolig mer fremtidsrettet og energivennlig. Spar tid samtidig som du sparer strøm.
Stikkontakter
Elektro 4 kan fremtidens løsninger. Vår elektriker vil sammen med deg se på hvor du har behov for stikkontakter nå og også hvor du kan ha behov i fremtiden.
Sikringsskap
Visste du at nesten 50% av alle branntilløp kommer fra det elektriske anlegget og da gjerne fra sikringsskapet? De siste årene har bruksmønster og strømforbruk endret seg kraftig. Og dermed også behovet for moderne og rett type teknologi i sikringsskapet.
Overspenningsvern
Overspenning kommer gjerne i forbindelse med tordenvær og kan gjøre stor skade på elektronisk utstyr.
Byggestrøm
Skal du renovere eller bygge nytt hus ? Da har du kanskje behov for byggestrøm.
Befaring
Har du tanker om å utbedre noe på det elektriske anlegget og føler deg litt usikker på hva som trengs – og ikke minst hvilke løsninger som er riktige for fremtiden?
Dokumentasjon
Visste du at myndighetene stiller sterke krav til at alt arbeid på ditt elektriske anlegg skal dokumenteres?
El-kontroll
Formålet med en el-kontroll er å sjekke at boligens elektriske anlegg er trygt og oppdatert. En el-kontroll vil også avdekke eventuelle feil som kan gjøre stor skade og i verste fall brann.
Elbillader
Har du ladbar hybrid eller el-bil, er det den fastmonterte ladestasjonen som blir anbefalt. Da får du en ladeboks med kontrollenheten hengende på veggen og med kabel som passer til bilen.
Belysning
Å ha riktig belysning i en bolig kan gjøre stor forskjell i hverdagen. Alt fra plassering til styrke er relevante faktorer som kan påvirke resultatet.

Søk blant Elektro4 sine sider

Search