ITV / Kameraovervåking

Vær sikker på at du har løsninger som faktisk registrerer hendelsene og ikke minst ser hvem som utfører dem.

Overvåkningskamera som faktisk følger med

Arealer som er utsatt for tyveri og skader er det i dag vanlig å utstyre med kameraovervåking. Da kan du til enhver tid ha full kontroll.

Et kamerabilde lyver aldri og har en god preventiv virkning på både innbrudd og hærverk. Vi leverer brukervennlige systemer hvor du får oversikt på alle de digitale enhetene du ønsker å bruke, enten det er nettbrett eller mobil. 

Ingenting er bedre enn å se hva som faktisk skjedde når en hendelse har oppstått. Men hva om kameraet ikke var montert i riktig vinkel i forhold til hendelsen eller det var mørkt i rommet? 

Derfor anbefaler vi kameraovervåking som faktisk følger vedkommende og ikke minst har mulighet for ansiktsgjenkjenning. Er alarmen skrudd på og det er bevegelse i rommet, registrerer kameraet dette og følger vedkommende. Du kan til og med få tilgang til kameraovervåkningen gjennom mobilen. Dette kaller vi for smarte ITV løsninger. 

Du vil vel se innbruddstyven?

For ofte ser vi eiere av bygg som ikke investerer i godt nok sikkerhetsutstyr og gjerne også for dårlige kameraer. Skulle det forekomme et innbrudd, ønsker man gjerne å se hvem som gjorde det og ikke “bare” høyde, kroppsform og bekledning. Vil du se ansiktet til vedkommende må du investere i høyoppløselig kameraer med riktig linse. Da kan politiet enklere indentifisere vedkommende og arbeide raskere. 

Elektro 4 kan bistå deg i å finne riktig sikkerhetsløsning for ditt bygg.  

Adgangskontroll

Gumpens Auto Grenland

Komplett og kraftfull leveranse til Gumpens Auto Grenland sin nye storstue.

Søk blant Elektro4 sine sider

Search